19:17
Світлана Лобода проситиме дозволу сім'ї Кузьми виконувати його пісні
Співачка Світлана Лобода хоче внести до свого репертуару пісню Андрія Кузьменка "Нікому то не треба". Аби співати її на своїх сольних концертах, попросить дозволу у його дружини та батьків.

"Ця пісня донині звучить в моїй голові. Для мене було важливо вибрати композицію, яка звучала давно. Хочу записати с живим оркестром, попрацювати над її індивідуальністю. Сподіваюся, я змогла передати мої відчуття через виконання і моє ставлення до події. Тому хочу попросити дозволу у родини Кузьми, щоб дозволили виконувати цю пісню і надалі" - зізналася Лобода.

Нагадаємо, на концерті пам'яті Андрію Кузьмі Світлана Лобода виконала ліричну баладу "Нікому щось не треба". Композиція, яка в 1997 році увійшла до студійний альбом гурту "Скрябін" - "Казки".

"Такий красивий, такий молодий, такий талановитий. Він має знати, що ми його чуємо і дуже любимо" - сказала в кінці свого виступу співачка.

Відразу після концерту, саме фани попросили Лободу взяти пісню "Нікому то не треба" до свого репертуару. У ефірі львівського телебачення мати Андрія Ольга Кузьменко заявила, що виступ Лободи їй сподобався. Схвально відгукнулася про постановку номеру.
Категория: Новости и события музыкальной жизни | Просмотров: 947 | Добавил: NickM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]